Inred ditt hem blommor och konstverk

Posted by on dec 1, 2022 in Kända konstverk

Inred ditt hem blommor och konstverk

Det finns mängder med möjligheter när du inreder ditt hem, allt från att välja färger till att hitta rätt möbler. Vid första anblick kan det verka som ett kostsamt projekt men du kan göra stora förändringar i inredningen med bara blommor och konstverk! Du kan faktiskt plantera dina egna blommor och göra buketter eller vackra blomsterarrangemang. Till din hjälp har du företaget Florea på flo-rea.com som erbjuder trädgårdsprodukter av hög kvalitet med fokus på fröer, blomsterlökar samt knölar. Precis som de säger är odling ett enkelt och givande sätt att hitta en paus i vardagslivet, så varför inte inreda med hjälp av blommor som du odlar själv?

Detta kommer onekligen att skapa en inbjudande och naturlig atmosfär som ger positiva känslor till både dig och gäster på besök.

Här är några tips på hur du lägger till naturliga saker i din inredning som passar ihop med blommor och konstverk:

  • Välj dämpade och jordnära toner för dina väggar och ytor som till exempel vit, solbränd, krämig och ljusgrön.
  • Lägg till naturliga material i din inredning som trä, sten och bambu.
  • Placera blommor och växter inomhus i hela ditt hem för att ge en touch av skog och natur.
  • Släpp in så mycket solljus som möjligt i hemmet genom att öppna persienner och gardiner.

Köp en charmerande Palmyra och kombinera med kända konstverk

Sortimentet på flo-rea.com är mycket stort men ett förslag är Palmyra som är en dubbel tulpan. Denna tulpan blommar tidigt och har en charmerande mörk färg som fångar blickarna. Den har även stadiga bjälkar och kan bli cirka 30 centimeter hög. Försök sedan att kombinera konstverken du köper med dina blommor så att de har något gemensamt tema. Detta säkerställer att inredningen känns sammanhängande och fokuserad, annars är risken att det ger ett rörigt intryck. Varför inte skaffa konstverk med på motiv på kända målningar?

Kända konstverk

Webly